fbpx

Team uitbreiding met Online Coaching

Vanaf 1 juni 20223 zal ons team uitgebreid worden met een online coach.

Deze taak heeft MB online coaching tot zich genomen.
Matthijs Boele, bijna 30 jaar oud en inmiddels ruim 10 jaar werkzaam in de bewegings- en voedingsbegeleiding heeft zich aan ons voorgesteld.
en door dat wij Matthijs reeds langer kennen en ook zijn manier van werken zijn we blij dat hij dit wilt doen.
Hij  heeft als persoonlijke missie om mensen te helpen om gezonde gewoontes, zoals beweeg- en voedingspatronen, eigen te maken en staat voor duurzaamheid en resultaatgerichtheid; kortom: we stoppen niet eerder met zoeken voordat we een manier hebben gevonden de werkt en die bij jou past!
Deze werkwijze komt overeen met onze eigendoelstelling, de ideale match voor ons.

De coaching is flexibel, laagdrempelig en vindt plaats via twee wekelijkse coachingcalls, een online platform en persoonlijk contact tussendoor.
De coaching wordt aangeboden in pakketten van 3, 6 en 12 maanden en cliënten hebben de mogelijkheid om gecoacht te worden op voeding en/of training.

Mijn werkwijze
Online coaching leent zich voor algemene leefstijlcoaching, maar ook voor specifieke krachttraining en zelfs wedstrijdvoorbereiding. Ieder coachingtraject begint met een vrijblijvende intake en kennismaking en is volledig gebaseerd op maatwerk. De twee wekelijkse coachingcalls dienen om kennis op te doen, bij te sturen waar nodig of soms dat kleine duwtje in de rug te geven als het aan motivatie ontbreekt.

Wil je meer weten stuur ons  een email.