Massage


feature_massageWAAROM MASSAGE?

Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Ervaar de serene rust en ontspanning van Masseuse aan huis. Stel je de professionele sfeer voor in de sauna en de vakbekwame masseurs die je daar kunt boeken. Juist die massageproffesionals, maar dan gewoon bij je thuis.

DE HELENDE WERKING

Zomaar een massage boeken omdat je daar zin in hebt. Liefhebbers weten dat een massage belangrijke geluksstoffen aanmaakt in het lichaam: endorfine en oxytocine. Vaak zijn er andere beweegredenen dan die van de pure liefhebber.

In je leven zijn er momenten, kort- en langdurig, waarbij de helende werking van een massage verlichting biedt. Veel klachten van lichaam en geest verminderen of verdwijnen door een vakkundige massage.

DE PREVENTIEVE WERKING

Vaak boek je pas een massage als je al een tijdje vastzit of als je mega stress hebt. Maar wist je dat massage een preventieve werking heeft?
Laat je regelmatig masseren en je zal automatisch veel minder last gaan krijgen van lichamelijke ongemakken en/of geestelijke stress. Zie het als onderhoud en een investering in jezelf.

Hieronder lees waarom onze cliƫnten zich thuis laten masseren. Herken je jezelf? Aarzel niet en boek direct een massage aan huis!

BEHOEFTE AAN ONTSPANNING

Ontsnap aan de stress, de werkdruk en het gejaagde moderne leven. Door massage ontspan je vanzelf!

MINDER PIJN

Massage verhoogt de doorbloeding en opent de bloedvaten zodat ze weer doen wat ze moeten doen: afvalstoffen afvoeren!